Благотворителният бал `Златна панагюрска есен 2015` получи широка подкрепа от обществото

Трима зрелостника и двама студенти със здравословни проблеми от Панагюрище и Стрелча и едно истинско християнско семейство в затруднено материално и здравословно положение ще бъдат подпомогнати от благотворителния бал на „Лайънс клуб Панагюрище“.

В уютната и тържествена атмосфера в навечерието на Деня на Християнското семейство, 21.11.15г., с добро лайънско настроение и в присъствието на много гости премина седмия есенен бал „Златна панагюрска есен 2015“ под наслов “Да дарим светлина“.

Събраната сума от даренията е в размер на 8 572 лв.

Гости на мероприятието бяха приятели от петнадесет „Лайънс клуба“ от България, ръководството на Дистрикт-130 България, представители на румънския Дистрикт, кметските екипи на Община Панагюрище и Стрелча, представители на местния бизнес, Ротари клуб, директори на училища и културни институции.


 

На благотворителния бал бяха предложени картички, ръчно изработени от наша съгражданка, на която и предстои оперативно лечение в чужбина. Събраната сума е 370 лв.

Даровити деца от школата на нашия приятел Нистор Хаинов също се включиха с красивите си творения - картини, и по този начин, набраните средства ще подпомогнат развитието на таланта им.

Така всички, включвайки се в една човешка благородна кауза и водени от светли християнски добродетели, ще докажем, че е вечна вярата и надеждата в доброто, споделят от „Лайънс клуб“.

Благодарим Ви, приятели, за това, че подпомогнахте нашата вечер на благотворителност, че бяхте съпричастни, че дарихте безусловно в името на доброто!

Благодарим Ви ,че с проявата си на човеколюбие всички ние стоплихме тези, които се нуждаят не само от финансова подкрепа, но и от човешка топлота и любов!

Коментари (0)

Вашият коментар :